Welkom op de website voor cocktail catering en meer….

cocktailshaker en oprichter van ikwilcocktails.nl
cocktailshaker en oprichter ikwilcocktails.nl – Abdel

5 sterren dat is waar wij voor gaan als team. Zowel op de website, Google en Facebook. Ieder nieuwe opdracht zien wij als de eerste opdracht en doen wij onze uiterste best om uw gasten/klanten te voorzien van lekkere en mooi gemaakte cocktails.

Kies hier uw cocktails |  Bekijk hier onze mobiele bar’s

Graag winnen wij ook uw vertrouwen!  

☛ Binnen 2 uur offerte particulier offerte zakelijk in uw mailbox ☚

 

Uw betrouwbare partner in
cocktailbaralcoholvrij cocktailbar, koosjer cocktailbar, halal cocktailbargin tonicbarsmoothiebar, scroppino barbeurscateringchampagnetoren  wijn, bier & fris barcocktail workshop1 uur cocktail catering service

Bedrijfsnaam : ikwilcocktails.nl
Website :
Beoordeling samenvatting : (TOP!) Mobiele bar concepten op uw privé feest, zakelijke event of beursstand 5 van 5 , 45 stemmen , 45 waarderingen
Heerlijke cocktails  
Author Picture

Abdel heeft heerlijke cocktails gemaakt op de 40e verjaardag van mijn vriend!!! Alles heel professioneel en het contact verloopt erg soepel. Abdel maakt met zijn gezelligheid en geweldige drankjes een feestje echt af.

We gaan dit zeker herhalen!

10 feb 2019   Spijkenisse   
Goede service  
Author Picture

Beste Abdel,
Bedankt voor de goede service. We hebben genoten van je cocktails! Tot een volgend keer.
Met vriendelijke groet,

19 dec 2018   Den haag    Website   
fantastic cocktails  
Author Picture

Hi Abdel,

Thank you so much for your efforts!
It was a fantastic evening and all of my colleagues very much enjoyed themselves.
At next event we will ask you again for the great service.

Team Virtuagym

12 nov 2018   Amsterdam    Website   
Great cocktails and service  
Author Picture

Thank you very much Abdel. I’m pretty sure we will be using your service again ☺
Lolu Eweje

6 aug 2018   Leiden    Website   
Geweldige cocktails  
Author Picture

Wat een geweldig welkom op een leuk feest van vrienden. De hele avond een vriendelijke barman, met af en toe een grapje. De drankjes waren heerlijk en vers. Mijn favo was Long Island Ice Tea. Maar de Daiquiry (met verse aardbeien) viel ook goed in de smaak. De aankleding fantastisch. Ik weet wie ik ga uitnodigen als ik een feestje ga organiseren. ;)

29 jul 2018   Heelsum   
Heerlijke cocktails  
Author Picture

Beste Abdel,

Bedankt voor de heerlijke cocktails, mooie bar en goede service.

Hartelijke groet,
Merijn

27 dec 2018   Oudewater    Website   
erg goed verzorgt  
Author Picture

Beste Abdel,

Super bedankt voor de gezellige avond! Het was erg goed verzorgt en we hebben veel complimenten over jou gekregen. Bedankt.

Groeten,
Eric en Nadia

4 dec 2018   Rosmalen   
heerlijke cocktails  
Author Picture

Beste Abdel,

Dank je wel voor al je heerlijke cocktails afgelopen donderdag.
Het was een feestje om jou en je collega bij ons te hebben!
Heel graag tot ziens bij een ander CDA-event & hartelijke groeten van Sylvia

Met vriendelijke groet,

16 okt 2018   Den Haag    Website   
Super feest gehad  
Author Picture

Mijn man en ik hebben in de tuin een feest gegeven omdat we beiden 50 jaar worden dit jaar. Abdel heeft ons feest opgeluisterd met zijn cocktailbar. Hij heeft veel mensen blij gemaakt met een lekker drankje en werkte keihard. Hij bleef zelfs nog langer als afgesproken en de prijs was ook in orde. Niets dan lof voor deze man met een prettige persoonlijkheid en passie voor zijn vak. Abdel bedankt het was top!

31 jul 2018   Heelsum   
cocktail catering  
Author Picture

Bedankt voor de goede service, zag er goed uit allemaal.

Als ik weer een cocktailbar nodig heb dan weet ik je te vinden 😊

10 jul 2018   Den haag    Website   

——————————————————————————————————————-

Hebt u genoten van onze cocktails? Deel dan uw ervaring met onze website bezoekers. Wij accepteren GEEN anoniem reviews! U mag ook een review plaatsen op  Facebook  of  Google






HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
Verification Captcha
* verplichtEen foto toevoegen?

Trots dat wij shaken voor de onderstaande  topmerken! Ook uw logo hier? boek nu een cocktail catering.

/bel-nu-030-3200504-cocktail-catering-cocktailbar-huren

/bel-nu-030-3200504-voor-cocktail-catering-of-cocktailbar-huren

/bier-wijn-en-fris-bar

/bruiloft-cocktails

/catering-huren-in-alkmaar

/catering-huren-in-almere

/catering-huren-in-alphen-aan-den-rijn

/catering-huren-in-amersfoort

/catering-huren-in-amsterdam

/catering-huren-in-apeldoorn

/catering-huren-in-arnhem

/catering-huren-in-breda

/catering-huren-in-den-haag

/catering-huren-in-dordrecht

/catering-huren-in-ede

/catering-huren-in-eindhoven

/catering-huren-in-emmen

/catering-huren-in-enschede

/catering-huren-in-groningen

/catering-huren-in-haarlem

/catering-huren-in-haarlemmermeer

/catering-huren-in-hoofddorp

/catering-huren-in-leeuwarden

/catering-huren-in-leiden

/catering-huren-in-maastricht

/catering-huren-in-nijmegen

/catering-huren-in-rotterdam

/catering-huren-in-s-hertogenbosch

/catering-huren-in-tilburg

/catering-huren-in-utrecht

/catering-huren-in-westland

/catering-huren-in-zaanstad