cocktailbar en meer op locatie

☛ Binnen 2 uur offerte particulier | Binnen 2 uur offerte zakelijk in uw mailbox ☚

Klik hier voor cocktail catering | kies hier uw cocktail menu | Kijk hier of wij beschikbaar zijn

 

Bedrijfsnaam : ikwilcocktails.nl
Website :
Beoordeling samenvatting : (TOP!) Mobiele bar concepten op uw privé feest, zakelijke event of beursstand 5 van 5 , 52 stemmen , 52 waarderingen
Geweldig feestje  
Author Picture

Gisteren mijn verjaardag gevierd met 75 personen en de cocktails van Abdel. Hij had ook iemand mee om de rest van de drankjes en hapjes te serveren. Wat een heerlijk feest! Super cocktails en erg geslaagd!

Echt een aanrader. Zeer prettig contact, snelle reacties, persoonlijk en een prof op het gebied van cocktails. Hij maakt wat je lekker vind. Echt super!

Dank je wel Abdel
Groet,
Arjen

8 mrt 2020   LELYSTAD   
Wil je een geslaagd feestje, twijfel niet maar huur Abdel in!  
Author Picture

Mede dankzij de zeer enthousiaste inzet van Abdel (en Quinten), kunnen wij terug kijken op een super mooi feest. Super leuk, gezellig en vol energie, hebben jullie alle gasten vermaakt met lekkere cocktails en met jullie aanwezigheid.
Dus zoek je een ervaren, enthousiaste, vrolijke kerel die ook nog lekkere cocktails maakt. Dan ben je bij Abdel aan het goede adres!
Nogmaals bedank Abdel !. Gr Paul.

3 sep 2019   Oosterhout   
Wederom een TOP feest  

Voor de tweede keer een verjaardagsfeest gevierd bij ons thuis met een bar van ikwilcocktails.nl en het waderom een geweldige avond. Ze doen het zo verschrikkelijk leuk en professioneel, gegarandeerd een groot succes en iets waar de gasten nog lang over napraten. We kijken al weer uit naar een volgend feest! Abdel bedankt!

15 jul 2019   Houten   
Geweldig feest gehad  

Geweldig feest gehad afgelopen weekend waarbij Abdel de mooiste en lekkerste cocktails gemaakt heeft! De smaak en opmaak van de cocktails waren echt geweldig 😁 en de persoonlijke aandacht en details maakten alles compleet. Alle gasten waren onder de indruk.

Abdel bedankt!

4 mrt 2019   Zoetermeer   
Heerlijke cocktails  
Author Picture

Beste Abdel,

Bedankt voor de heerlijke cocktails, mooie bar en goede service.

Hartelijke groet,
Merijn

27 dec 2018   Oudewater    Website   
Super ervaring!  
Author Picture

Gisteren heeft Abdel voor de sweet sixteen verjaardag van mijn dochter met zijn cocktails en aanwezigheid de avond fantastisch gemaakt. Echt heerlijke cocktails, zien er mooi uit en Abdel betrekt het publiek er ook bij. Alcoholvrij voor de jeugd en voor volwassenen eventueel met alcohol. Vriendelijk, professioneel en echt een aanrader!!

25 jan 2020   Amersfoort    Website   
Het was super  
Author Picture

Beste Abdel,

Het was super. Heeft echt iets toegevoegd aan ons feest. Bedankt voor de goede service.
Groet Linda

1 sep 2019   Bilthoven   
cocktailbar  
Author Picture

Abdel maakte van ons feest een Top Feest. Cocktails vielen bij iedereen erg in de smaak. Wat een enthousiasme straalt die man uit! Zeker voor herhaling vatbaar.

27 mei 2019   BERKEL EN RODENRIJS    Website   
Heerlijke cocktails  
Author Picture

Abdel heeft heerlijke cocktails gemaakt op de 40e verjaardag van mijn vriend!!! Alles heel professioneel en het contact verloopt erg soepel. Abdel maakt met zijn gezelligheid en geweldige drankjes een feestje echt af.

We gaan dit zeker herhalen!

10 feb 2019   Spijkenisse   
Goede service  
Author Picture

Beste Abdel,
Bedankt voor de goede service. We hebben genoten van je cocktails! Tot een volgend keer.
Met vriendelijke groet,

19 dec 2018   Den haag    Website   

——————————————————————————————————————-

Help uw vrienden/nieuw klanten met het kiezen van de beste cocktail catering service op locatie d.m.v een eerlijke review. Wij accepteren GEEN anoniem reviews! U mag ook een review plaatsen op  Facebook  of  Google






HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
Verification Captcha
* verplichtEen foto toevoegen?