Welkom op de website voor cocktail catering en meer….

cocktailshaker en oprichter van ikwilcocktails.nl
cocktailshaker & oprichter ikwilcocktails.nl – Abdel

5 sterren dat is waar wij voor gaan als team. Zowel op de website, Google en Facebook. Ieder nieuwe opdracht zien wij als ‘de eerste opdracht’ en doen wij onze uiterste best om uw gasten/klanten te voorzien van lekkere en mooi gemaakte cocktails. 72% van al onze opdrachten komen van mond-tot-mond. Wij leveren kwaliteit en denken graag met u mee.

Nieuw: Geheel gratis plaatsen wij uw logo/foto op de flessen drank die wij gebruiken.

Kies hier uw cocktails |  Bekijk hier onze mobiele bar’s

Graag winnen wij ook uw vertrouwen!  

☛ Binnen 2 uur offerte particulier offerte zakelijk in uw mailbox ☚

 

Uw betrouwbare partner in
cocktailbaralcoholvrij cocktailbar, koosjer cocktailbar, halal cocktailbargin tonicbarsmoothiebar, scroppino barbeurscateringchampagnetoren  wijn, bier & fris barcocktail workshop1 uur cocktail catering service


Bedrijfsnaam : ikwilcocktails.nl
Website :
Beoordeling samenvatting : (TOP!) Mobiele bar concepten op uw privé feest, zakelijke event of beursstand  5 van 5 , 48 stemmen , 48 waarderingen
Wederom een TOP feest  

Voor de tweede keer een verjaardagsfeest gevierd bij ons thuis met een bar van ikwilcocktails.nl en het waderom een geweldige avond. Ze doen het zo verschrikkelijk leuk en professioneel, gegarandeerd een groot succes en iets waar de gasten nog lang over napraten. We kijken al weer uit naar een volgend feest! Abdel bedankt!

15 jul 2019   Houten   
Geweldig feest gehad  

Geweldig feest gehad afgelopen weekend waarbij Abdel de mooiste en lekkerste cocktails gemaakt heeft! De smaak en opmaak van de cocktails waren echt geweldig 😁 en de persoonlijke aandacht en details maakten alles compleet. Alle gasten waren onder de indruk.

Abdel bedankt!

4 mrt 2019   Zoetermeer   
Heerlijke cocktails  
Author Picture

Beste Abdel,

Bedankt voor de heerlijke cocktails, mooie bar en goede service.

Hartelijke groet,
Merijn

27 dec 2018   Oudewater    Website   
erg goed verzorgt  
Author Picture

Beste Abdel,

Super bedankt voor de gezellige avond! Het was erg goed verzorgt en we hebben veel complimenten over jou gekregen. Bedankt.

Groeten,
Eric en Nadia

4 dec 2018   Rosmalen   
heerlijke cocktails  
Author Picture

Beste Abdel,

Dank je wel voor al je heerlijke cocktails afgelopen donderdag.
Het was een feestje om jou en je collega bij ons te hebben!
Heel graag tot ziens bij een ander CDA-event & hartelijke groeten van Sylvia

Met vriendelijke groet,

16 okt 2018   Den Haag    Website   
cocktailbar  
Author Picture

Abdel maakte van ons feest een Top Feest. Cocktails vielen bij iedereen erg in de smaak. Wat een enthousiasme straalt die man uit! Zeker voor herhaling vatbaar.

27 mei 2019   BERKEL EN RODENRIJS    Website   
Heerlijke cocktails  
Author Picture

Abdel heeft heerlijke cocktails gemaakt op de 40e verjaardag van mijn vriend!!! Alles heel professioneel en het contact verloopt erg soepel. Abdel maakt met zijn gezelligheid en geweldige drankjes een feestje echt af.

We gaan dit zeker herhalen!

10 feb 2019   Spijkenisse   
Goede service  
Author Picture

Beste Abdel,
Bedankt voor de goede service. We hebben genoten van je cocktails! Tot een volgend keer.
Met vriendelijke groet,

19 dec 2018   Den haag    Website   
fantastic cocktails  
Author Picture

Hi Abdel,

Thank you so much for your efforts!
It was a fantastic evening and all of my colleagues very much enjoyed themselves.
At next event we will ask you again for the great service.

Team Virtuagym

12 nov 2018   Amsterdam    Website   
Great cocktails and service  
Author Picture

Thank you very much Abdel. I’m pretty sure we will be using your service again ☺
Lolu Eweje

6 aug 2018   Leiden    Website   

——————————————————————————————————————-

Hebt u genoten van onze cocktails? Deel dan uw ervaring met onze website bezoekers. Wij accepteren GEEN anoniem reviews! U mag ook een review plaatsen op  Facebook  of  Google






HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
Verification Captcha
* verplichtEen foto toevoegen?