kant en klaar verse dranken afhalen of bezorgen

Wij staan bekend om onze heerlijke verse cocktails gemaakt op uw locatie met verse producten en zo doen wij dat ook met onze kant-en-klaar cocktail service

Zelf cocktails maken met verse ingrediënten kan tijdrovend zijn en vereist ook de nodige vaardigheden. Wij maken onze kant-en-klaar cocktails (dag)vers op ambachtelijke wijze met vers fruit & premium dranken.

Uw bestelling wordt op de dag van levering of ophalen vers gemaakt op onze locatie in Utrecht.
De prijzen zijn inclusief btw. Wilt u dat wij de bestelling bezorgen dan berekenen wij daarvoor € 0.40 p.km vanaf de Ambachtsweg 82 in Utrecht.
Flesjes worden eventueel  voorzien van een etiket met uw logo of ander tekst. Ideaal voor op uw beursstand, bruiloft, opening of ander event. Ook hebben wij kant-en-klaar verse smoothies en versgeperste sap in flessen.
Wij accepteren alleen bestellingen via de offerteformulier of bellen naar: 030-3200504.

Voor de horeca die cocktails willen serveren aan de gasten, leveren wij onze eigen vers gemaakt cocktails in 700 ml flessen met uitleg. U hoeft alleen maar ijs toe te voegen en garnering. Bij afname wordt uw personeel 2.5 uur gratis uitgelegd hoe de cocktails dienen gemaakt te worden. Neemt gerust contact met ons op voor een gesprek of meer info.

Zie hieronder voor een voorbeeld kant en klaar cocktails voor privé gebruik, beursstand of personeelsfeest.

 

Ook op uw beursstand of evenement kant en klaar cocktails serveren?

Neem contact met ons op door te bellen naar: 030-3200504 of vul de offerte in.

 

Vul alle velden juist in a.u.b

Hier vind je de algemene voorwaarden.