Verse cocktails of smoothies thuisbezorgd

 * Dagelijks t/m 05:00 uur bezorgen wij in Utrecht en 22 km vanaf Utrecht: cocktails, snoep, ijs, pizza, drankjes & spareribs in omgeving Utrecht. Binnenkort ook sushi. * 

Beste klant,

Welkom op de pagina; Verse cocktails/ smoothies bezorging aan huis in Heel Nederland 7 dagen per week.
De cocktails worden bezorgd in een 250 of 500 ml fles met garnering en ijsblokjes. U hoeft alleen maar te zorgen voor een glas. De cocktails worden op de dag van levering vers gemaakt in Utrecht! Sinds 2019 maken wij cocktails kant & klaar die wij leveren op locatie. Wij leveren tijdens de covid maatregelen dagelijks t/m 03:00 uur.
De cocktails worden gekoeld getransporteerd.  Zoals onze cocktail catering op events zijn wij ook uniek in levering van kant & klaar cocktails!

Welke cocktails hebben wij? Klik hier voor een overzicht. Voor bestellen van kant en klaar cocktails voor uw ZOOM cocktailparty of op kantoor gebruikt u de offerte aanvraag formulier hieronder. Bezorgen in heel Nederland op verschillende locaties is mogelijk! Voor vragen/ mogelijkheden bel naar: 030-3200504 of vraag een offerte op.

Prijzen:
Cocktails 500 ml v.a € 8,99 incl btw
Smoothies: 250 ml v.a € 1,80 incl btw

 

prijzen kant en klaar cocktails

Bent u een horecaondernemer en wilt u onze kant en klaar cocktails verkopen ? neem dan even contact op voor een kennismakingsgesprek. 

Vul alle velden juist in a.u.b zodat er geen miscommunicatie plaats vind.

Hier vind je de algemene voorwaarden.

 

Trefwoorden: ZOOMPARTY, cocktails, kant en klaar cocktails, cocktails bezorgd aan huis, cocktailpakket bezorgd, nachtbezorging, Ubereats, Deliveroo, Nachtwinkel, bezorging in Utrecht, Durex, Alcohol, Bier, Wijn, Spareribs, Dr oetker pizza, bapao, snacks, chips, chocolade